pén. máj 27th, 2022

Idegennyelvi és irodai szolgáltatások

Idegennyelvi szolgáltatások – korrepetálás, angol-német nyelvű levelezés

Amennyiben úgy gondolja, hogy szeretné felfrissíteni már meglévő angol – német nyelvtudását, vagy egyszerűen szeretne gyakorolni, nyugodtan forduljon hozzám.

Ha gyermekének nehézségei akadtak az iskolában e két idegen nyelvből, akkor is állok rendelkezésre.

Az elmúlt nyolc évben több, mint 40 fő diáknak, felnőttnek tudtam hathatós segítséget nyújtani mindkét nyelven rendszeres időbeosztásban.

Angol és német nyelvtudásom gyakorlati: Németországban két évet tanultam az aachen-i Katolische Fachhochschule Nordrhein-Westfalen szociális munkás szakán.

Angliában pedig 3 évet éltem és dolgoztam különböző pozíciókban. Mindkét nyelvet már több mint 20 éve beszélem, és gyakorlom folyamatosan.

Amennyiben cégénél problémát jelent az angol – német nyelvű levelekre való válaszok megírása, nem biztos egy-egy levél tartalmában, keressen bizalommal.

Irodai szolgáltatások

Nincs ideje a gépelésre? Szövegszerkesztésre? Esetleg a postán sorba állni? Forduljon hozzám bizalommal! Több, mint 20 éves tapasztalatomat tudom felajánlani gépelési és szövegszerkesztési munkák területén. Rövid határidőt, nagy munkabírást és precíz munkavégzést tudok ajánlani, kedvező áron.